Bara nöjda kunder

Socialstyrelsen har under året genomfört en undersökning kallad Vad tycker de äldre om äldreomsorgen. Syftet var att kartlägga de äldres uppfattning om sin vård och omsorg för att därmed ge ett underlag för utveckling och förbättring.

Nu har sammanställningen av undersökningen kommit ut och vi på Falans är riktigt stolta över att samtliga tillfrågade var positivt inställda till den hemtjänst vi tillhandahåller.

Kika på undersökningen här!

nylokal

Nu utgår vi från Terminalgatan 3

Falans hemtjänster växer så det knakar, så nu är det dags för ny lokal. Från och med nu hittar du Falköpingskontoret på Terminalgatan 3.

hostblomma

Njut av hösten med Falans

Efter en sommar som gott kunde ha bjudit på mer, rent vädermässigt, välkomnar vi höstens soliga dagar. Passa på att njuta av ljuset, så tar vi hand om hushållssysslorna. Vi erbjuder såväl fönsterputs som städning av olika slag. Du som är äldre får självklart rabatt. Hör av dig till oss, så berättar vi mer!

Öppet hus i Floby

Vi hade tur med vädret! Lokalen i Floby visades upp från sin bästa sida när vi serverade prinsesstårta och kaffe till alla kunder, anhöriga och övriga intresserade som dök upp på Öppet hus. Tack för att ni hälsade på!

godiskal

På plats i Floby

Nu utgår en av våra hemtjänstgrupper från Köpmansgatan 3 i Floby, där vi numera har kontor. Falköpingsgruppen fortsätter att hålla ställningarna på Jakobsgatan 1C.

hostblomma

God jul!

Vi på Falans hemtjänster önskar er alla en riktigt god jul!

grot

Dags för vår årliga grötfest

Snart knackar julen på dörren och vår årliga grötfest närmar sig med stormsteg. Alla kunder är välkomna till Församlingshemmet i Falköping måndagen den 8 december. Festligheterna startar kl. 14:30 och slutar kl. 16:30. Bjud gärna med en anhörig!

Anmälan sker senast onsdagen den 3 december på tel: 0515–68 41 80.

Det här ser vi fram emot!

floby

Nu letar vi lokal i Floby

Sedan starten i april förra året har över 50 kunder valt oss som utförare av kommunal hemtjänst. Av dem bor runt tjugo procent i Floby med omnejd, så nu tycker vi det är dags att öppna ett kontor även där. Vi återkommer med den nya adressen så fort vi har hittat rätt.

 

 

Grötfest för kunder och anhöriga

För att fira in julen ordentligt bestämde vi oss för att bjuda in alla kunder med anhöriga till grötfest, något som visade sig vara väldigt uppskattat.

På plats i församlingshemmet serverades hemgjord risgrynsgröt och skinksmörgåsar. Till kaffet hade Carina bakat mjuk pepparkaka med lingongrädde. Utöver god mat serverades även ett stämningsfullt luciatåg där vi sjöng tillsammans med de äldre. Senare bjöd även Kamilla och Julia på vackert pianospel och sång.

Mot slutet av eftermiddagen reste en av herrarna, Verner Granlund, tidigare ordförande i socialnämnden, sig upp för att hålla tal.
–Falans Hemtjänster är ett angenämt val. Jag tror att jag talar för alla när jag säger att vi är så tacksamma för det jobb ni utför, och för den här fina festen.

Vi säger detsamma till våra kunder – tack för att ni gjorde det hela till en så lyckad tillställning med många glada skratt. Det här gör vi om!